Rekrytering

Ottosson Färgmakeri söker medarbetare till produktionen

Ett självständigt, socialt och fysiskt arbete med goda möjligheter att på sikt utvecklas inom företaget. Låter det intressant? Kanske är det nästa utmaning för dig!

Om oss

Vi på Ottosson Färgmakeri tillverkar sedan 1989 linoljefärg och andra produkter i relation till byggnation och konst med grund i ett mångårigt hantverk där kvalité och miljö står i fokus. Vi använder enbart lokalt producerad svensk linolja i våra produkter.

Produktionen är omfattande då vi är marknadsledande i världen på linoljefärg. Våra kunder är både privatpersoner och företag. En tredjedel av försäljningen exporteras, största delen till Europa och USA. Med cirka 130 återförsäljare i Sverige och globalt omsatte vi förra året 31 miljoner kronor.

I vår fabrik och butik arbetar idag femton medarbetare. Vi är ett sammansvetsat gäng med en jämn fördelning kvinnor och män med varierande bakgrund och ålder.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Vi producerar årligen 200 ton linoljefärg med högsäsong under sommaren. Din huvudsakliga arbetsuppgift är att se till att tillverkningsprocessen av företagets produkter håller jämn och god kvalité. Rollen innebär:

  • Styra och övervaka maskiner för produktion av linoljesåpa och linoljefärg
  • Ansvara för fyllning av färg samt paketering
  • Köra truck

Vi söker dig som

  • Har tidigare arbetat inom produktion/tillverkning
  • Har truckvana
  • Körkort B
  • Behärskar svenska väl i tal och skrift

Det är meriterande om du har grundkunskaper i hantering av farligt gods (ADR 1.3)

Som person ser vi att du bidrar socialt till gruppen och trivs i en produktionsmiljö, i stundtals högt tempo. Det är av vikt att du är noggrann, strukturerad och kvalitetsmedveten i syfte att uppnå högsta tänkbara produktionskvalité. Du kommer in i en spännande utvecklingsfas inom bolaget och söker dig med öppet sinne och initiativ till utveckling av vår produktion. En god fysik är en förutsättning eftersom jobbet är rörligt.

Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Vi ser gärna kvinnliga sökande.

Tillträde: Så snart som möjligt, enligt överenskommelse.

Omfattning: Dagtid heltid (40 h), tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Plats: Genarp i Lunds kommun.

Vi erbjuder: Friskvårdsbidrag och möjlighet till gratis laddning av elbil.

Sök tjänsten senast den 20 januari 2023 genom att skicka ditt CV och ett kort personligt brev till gunnar@ottossonfarg.com. Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas före ansökningstidens slut.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ladda ner som PDF